torstai 12. marraskuuta 2015

Syksy kääntyy talveksi

Selitystä, selitystä ;)

Niin siinä sitten kävi, että päivät ja illat täyttyivät kaikenlaisesta touhusta eikä blogille löytynyt aikaa. Kerron nyt tiivistetysti viime viikkojen tapahtumista, jotka koostuvat pitkälti koulu- ja huskypuistoasioista.

Opiskelua

Viime viikkojen aikana on opiskeltu venäjää ja kustannuslaskentaa. Eipä ihme, ettei mitään erikoista kirjoituksen aihetta ole ollutkaan. Myös matkailulainsäädäntöön on tullut perehdyttyä. Huippuhetkiä ovat olleet ruokatunnit. Levi-instituutissa on ehdottomasti parhaat ruuat, mihin olen koulussa törmännyt.

Syyslomaa ja revontulia

Revontulia Huskypuiston yllä

Viikko 42 oli syyslomaa ja päivät meni koirien kanssa touhutessa ja apuhommissa Huskypuistossa. Muu henkilökunta piti vähän lomaa ja hoitelin sen aikaa putiikkia. Noihin aikoihin oli melko komeita revontulia ja pari kertaa innostuin opettelemaan niiden kuvaamista.

Apuna kuvaamisessa oli Taigo-poro. Tosin siitä oli enemmän haittaa kuin apua.

Lähtötilanne. Työ alkoi purakamalla vanha.

Näyttöjä

Aina kun aikaa liikeni, yritin saada eteenpäin näytöksi kaavailemaani rakennusprojektia.

Ideana oli rakentaa lähtöalueelle uusi valjakoiden ohjaus ja kiinnitysrakennelma.
Tällainen siitä sitten tuli


Syksyn aikana oli tarkoitus tehdä myös asiakaspalvelun näyttönä ns. visiittikierros Huskypuistossa. Asiakkaiksi tuli espanjalainen pariskunta, joten näyttö tuli tehtyä englannin kielellä. Molemmat näytöt menivät läpi. Nyt pitäisi miettiä seuraavia projekteja ja näytettäviä osioita. Pian alkaa työssäoppiminen ja tositouhut, kun sesonki pyörähtää kunnolla käyntiin.

Mukava tapaaminen

Marraskuun alussa oli muutama päivä itsenäistä opiskelua ja päivät meni Huskypuistossa viikonlopun valmistelussa. Maanantaina avuksi tuli entinen työkaverini, nykyinen LIVIAn opettaja Reija Kivelä. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa. Reija oli opettajan työelämäjaksolla ja samalla kartoittamassa mahdollisia työssäoppimispaikkoja Lapissa. Hänestä oli myös iso apu askareissa. Lämmin kiitos Reijalle!!!

Osasto Levikauden avajaisissa

Levin talvikauden avajaiset

Lauantaina 7.11 juhlittiin Levin talvikauden avajaisia. Huskypuistolla oli osasto avajaisissa. Mukana meidän ihmisten lisäksi oli vanha johtokoira siperianhusky Aapo, koirasudet Morgan ja Salla sekä japaninpystykorva Omar. Esiintyminen ja ihmisten moikkaaminen kaikilta ihan nappiin. Nuori Morgan käyttäytyi rauhallisesti ja varmasti ylittäen kaikki odotukset. Illalla juhlittiin kauden aloitusta nenäpäivägaalan muodossa Hullu Poro-areenalla.

Avajaislavalla


Vähän ensin Ropia jänskätti, mutta kun se pääsi vauhtiin, niin johan meno muuttui.

25v. asiakaspalvelua takana

Ei juhlat siihen päättyneet. Seuraavana päivänä oli Huskypuistossa Avoimet Ovet ja samalla 25v-tapahtuma. Omista pennuista Ropi (7 viikkoa) aloitti työuransa söpöstelemällä asiakkaille. Se oli ihan luonnonlahjakkuus siinä.



Tämän viikon alussa satoi ensilumi. Lunta on kirjoitushetkellä n.20cm ja lisää tulee. Maisema valostui ja mieliala nousi sen mukana. Siitä ja toisestakin iloisesta asiasta kuitenkin lisää vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti